Carlos Bacca odlazi kod Slavena Bilića, Milan kupuje Marka Pjacu za 25 milijuna eura

Petak, 08. srpnja 2016. 19:26 Napisao/la  SC

Ako su informacija iz Engleske točne, Marko Pjaca uskoro postaje najskuplji igrač u povijesti HNL-a


Carlos Bacca odlazi kod Slavena Bilića u West Ham za 30 milijuna eura, Marko Pjaca odlazi iz Dinama u Milan za 25 milijuna eura.

Odmah nakon što se Adriano Galliani vratio iz Zagreba u Milano, s Otoka je stigla vijest da je West Ham blizu dogovora s milanskim klubom oko transfera Carlosa Bacce. Slaven Bilić traži takav profil napadača, kockice se polako slažu.

Milan prodaje 29-godišnjeg Baccu i za otprilike isti novac dovodi 21-godišnjega Pjacu. Ako su informacija iz Engleske točne, Marko Pjaca uskoro postaje najskuplji igrač u povijesti HNL-a.

Dosadašnji rekord drži Luka Modrić, koji je 2008. godine u Tottenham otišao za službeni iznos od 19,5 milijuna eura.

Proda li Pjacu za 25 milijuna eura, Dinamo će ostvariti najveći transfer u povijesti i praktično zatvoriti financijsku konstrukciju za iduću godinu dana.

Zdravko Mamić blizu je novog posla iz snova što god tko mislio o njemu.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.