Ante Ćorić: Petev je lagao, nikad nisam rekao da neću igrati za Dinamo!

Ponedjeljak, 29. svibnja 2017. 18:04 Napisao/la  SC

Zabili su mi nož u leđa, smatram da su me izdali, a to me posebno boli. Ovo je moj grad, Dinamo je moj klub i ne znam čime sam to zaslužio, kaže Ćorić


Ante Ćorić reagirao je na izjavu Ivajla Peteva, koji je nakon utakmice protiv Rijeke kazao da Ćorić nije htio igrati:

- Ne znam zašto je Petev to rekao. Sad ispada da sam ja 'bad guy', a Petev, koji je to rekao, ispada pošten. A lagao je! Bio sam ozlijeđen, imao sam problema s nogom. Nikad nisam rekao da neću igrati za Dinamo! Pogotovo ne da ne želim igrati derbi. Protiv Hajduka sam igrao pod temperaturom 40, sav sam gorio, pa kako onda ne bih želio igrati protiv Rijeke?! Zabili su mi nož u leđa, smatram da su me izdali, a to me posebno boli. Ovo je moj grad, Dinamo je moj klub i ne znam čime sam to zaslužio. Svojevremeno su me prozivali da sam rekao da želim otići iz Dinama, a ja to nikad nisam rekao. Nikad! Rekao sam samo da imam ponude, svjestan sam da imam ugovor s klubom, dinamovac sam, volim Dinamo... Nikad u životu nisam rekao jednu riječ protiv Dinama, protiv Peteva ili bilo kojeg drugog trenera, rekao je Ćorić za 24sata.

Mladi igrač tvrdi da ne razumije zašto ima ovakav status:

- Ako sam im se zamjerio time što pozdravljam navijače, mogu samo reći da ću ih uvijek pozdravljati. Oni su naša snaga, oni putuju s nama od Fole Esch pa do Torina, uvijek nas bodre i ja ću ih uvijek pozdravljati. Ako je to moj grijeh, onda sam kriv. Ne znam što reći, kažu mi neki da sam prepošten, da je možda u tome moj problem. Ali tako sam odgajan, drukčije ne znam. Teško mi je vjerovati da zbog toga mogu ispasti 'bad guy' u njihovim očima... Znam samo da sam za Dinamo uvijek spreman igrati, i s temperaturom, i uz bolove... Nikad mi to nije bilo problem. Ja ću i dalje raditi i trenirati kao što sam uvijek radio, ne znam drukčije. Ja sam igrač Dinama, samo to znam. I dalje ću raditi kao i dosad, to mi nitko ne može uzeti, bit ću pošten kao i uvijek. Ne mogu razumijeti zašto netko izmišlja riječi koje nikad nisam rekao. Nije mi jasno zašto mi to rade, pita se Ćorić.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.