AMER GOJAK, VEZNJAK DINAMA

Potpuno ću biti zadovoljan kad osvojimo duplu titulu

Nedjelja, 05. ožujka 2017. 13:12 Napisao/la  SC

Rijeka nam bježi šest bodova, a igramo još dvije utakmice sa njima. To je tih šest bodova, tvrdi Gojak


Amer Gojak nametnuo se u dresu Dinama kao mladi igrač velikog potencijala. Sudeći prema razmišljanjima, ni ego nije mali:

 - Prezadovoljan sam sezonom, a potpuno ću biti zadovoljan tek kad osvojimo dvostruku titulu, prvenstvo i Kup, kazao je Gojak za sportsport.ba.

Na izravno pitanje može li Dinamo preskočiti Rijeku, Gojak kaže:

- Sigurno! Rijeka nam bježi šest bodova, a igramo još dvije utakmice sa njima. To je tih šest bodova, tvrdi Gojak.

O treneru Ivajlu Petevu mladi reprezentativac BiH kaže:

- Odličan trener, za mene stvarno izvrstan. Od njega sam najviše naučio. Svaki dan razgovaramo. Daje mi savjete, hrabri, bodri... Vjeruje u mene, a ja želim da mu to vratim dobrim igrama, govori Gojak koji očekuje poziv izbornika najbolje reprezentacije BiH.

- Sigurno da razmišljam o A-reprezentaciji, pogotovo od kada sam počeo da igram standardno u Dinamu. Ne želim biti skroman, smatram da mogu igrati u reprezentaciji. Ne znam da li selektor sada računa na mene, ali ja sam siguran da mogu pomoći. Selektoru poručujem: Stavite me u tim sa Pjanićem i Džekom, pa ćete vidjeti šta mogu, zaključuje Gojak.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.