Split pobijedio u Beogradu, Željko Obradović ispričao se navijačima Partizana

Utorak, 06. veljače 2024. 00:37 Napisao/la  SC
Split pobijedio u Beogradu, Željko Obradović ispričao se navijačima Partizana
Foto: KKSplit/Facebook

Košarkaši Splita pobijedili (74:67) su Partizan u Beogradu nakon 27 godina, senzacionalni rezultat u ABA ligi odjeknuo je u regiji.

- Čestitam ekipi Splita na zasluženoj, apsolutno zasluženoj pobjedi, igrali su neusporedivo bolje od nas i apsolutno su zaslužili pobjedu. Vjerojatno je prva stvar koju bih trebalo učiniti ta da se ispričam svima koji su došli u dvoranu i vidjeli ovo nevjerojatno loše izdanje moje ekipe. Kad ekipa ovako izgleda, vjerojatno bi trener trebao preuzeti odgovornost. Ja ću je, kao i uvijek preuzeti. Ispričavam se navijačima Partizana što su imali priliku gledati ovakvo izdanje moga tima. Ovo je velika sramota, osjećam veliku bruku i sramotu, rekao je trener Željko Obradović.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.