Oscar Pistorius neće nastupiti na mitingu povodom obljetnice godine dana od OI-a u Londonu

Utorak, 16. travnja 2013. 11:40 Napisao/la  SC

- Ne želimo da se nedjelja i nastupi paraolimpijaca pretvore u medijski cirkus, rekao je Ed Warner, predsjednik Britanskog atletskog saveza

Oscar Pistorius neće nastupiti na "London Anniversary Games", trodnevnom atletskom natjecanju kojim se obilježava godišnjica od održavanja Olimpijskih igara u Londonu. Natjecanje će se održati 26. do 28. kolovoza i očekuje se da će nastupiti mnogi olimpijci.

U petak navečer i subotu ujutro na rasporedu je miting Dijamantne lige, dok je nedjelja rezervirana za paraolimpijce.

Pistorius je trentno pod istragom zbog ubojstva djevojke Reeve Steenkamp. Iako ima pravo nastupa, organizatori su potvrdili da neće nastupiti u Londonu.

- Ne želimo da se nedjelja i nastupi paraolimpijaca pretvore u medijski cirkus, rekao je Ed Warner, predsjednik Britanskog atletskog saveza.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.