STRUČNO POVJERENSTVO HVS-a

Preporuka izborniku da više ne zove Boškovića i Burića

Petak, 05. listopada 2012. 23:56 Napisao/la  SC

Preporuka izborniku je da se na igrače koji na ovakav način otkažu nastupe za reprezentaciju u načelu više ne računa

Privremeni otkazi reprezentativaca Mihe Boškovića i Damira Burića mogli bi postati stalni ako izbornik Ivica Tucak prihvati mišljenje Stručnog povjerenstva HVS-a u sastavu Perica Bukić, Ratko Rudić, Milivoj Bebić, Zoran Roje, Boško Lozica i Ognjen Kržić.

U strahu od daljnjih otkaza Stručno povjerenstvo zauzelo je rezolutan stav prema otkazima zbog zamora materijala.

Uvažavajući legitiman odabir pojedinaca o otkazu nastupa za reprezentaciju, uz poštovanje i čestitke na svemu do sada ostvarenom, Stručno povjerenstvo je mišljenja da se otkazi ovakvog tipa, bez ozbiljnog opravdanog razloga (bolest, ozljeda, obiteljski ili slični problemi) ne smiju i neće tolerirati te preporučuje izborniku da se na igrače koji na ovakav način otkažu nastupe za reprezentaciju u načelu više ne računa, stoji u priopćenju Stručnog povjerenstva.

Uskoro ćemo saznati znači li ovo priopćenje da su Miho Bošković i Damir Burić postali bivši reprezentativci.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.