JEDNOGLASNOM ODLUKOM

Predrag Sloboda ostao predsjednik HVS-a

Nedjelja, 16. rujna 2012. 14:20 Napisao/la  SC

Ratko Rudić preuzima ulogu sportskog direktora, dok će Perica Bukić biti izvršni direktor

Predrag Sloboda ostaje na mjestu predsjednika Hrvatskog vaterpolo saveza, odlučeno je tako na redovnoj Skupštine održanoj u hotelu International u Zagrebu. Predsjednik riječkog Primorja EB dobio je jednoglasnu podršku i sada mu slijedi puni mandat na mjestu čelnog čovjeka HVS-a budući da je ovaj protekli preuzeo od Perice Bukića nakon dvije godine.

Razloga za zadovoljstva sigurno ima, zlatno olimpijsko odličje bila je potvrda dobrog rada, a nema sumnje da je veliki dobitak činjenica da će bivši izbornik Ratko Rudić sada obavljati ulogu sportskog direktora, dok će Perica Bukić biti izvršni direktor.

- Unatoč svim problemima, osigurali smo uvjete za pripreme svih naših selekcija. Posebno želim zahvaliti i čestitati Ratku Rudiću na osvajanju Svjetske lige i zlatnoj medalji na Olimpijskim igrama. Hvala i Perici Bukiću koji je važna karika. Vjerujem da nas čeka uzbudljiva sezona, iako su financijski problemi uvijek prisutni. Imamo velika očekivanja na Svjetskom prvenstvu koje se idućeg godine održava u Barceloni, rekao je Predrag Sloboda.

 

 

 

 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.