Makedonija - Hrvatska 8:9, Rudićevi izabranici teško do bodova

Petak, 06. siječnja 2012. 11:27 Napisao  Marko Babić

Makedonci su u završnici imali priliku za izjednačenje, ali pokušaj Petkovića blokirala je hrvatska obrana

SKOPLJE - Utakmica trećeg kola Svjetske lige vaterpolista: Makedonija - Hrvatska 8:9 (1:3, 4:2, 1:3, 2:1). Gledatelja: 800. Suci: Taylan (Turska), Teixido (Španjolska).

MAKDEONIJA: Perčinić, Računica, Vuksanović 1, Mišić, Katalinić, Krečković, Ivović 2, Dimovski, Ranđić 1, Milanović, Petrović, Benić 4, Janevski.

HRVATSKA: Pavić, Muslim, Bošković 3, Dobud, Joković 1, Karač, Marković, Bušlje, Sukno 3, Barać, Krapić, Obradović 1, Buljubašić 1.

Hrvatski vaterpolisti svladali su Makedoniju 9:8 na gostovanju u utakmici treće kola Svjetske lige vaterpolista. Izabranici Ratka Rudića na kraju su teškom mukom stigli do tri boda i to je sve što će se pamtiti iz gostovanja u Skoplju.  Nakon što je poluvrijeme završilo 5:5, Hrvatska je u posljednju četvrtinu otišla s prednošću 8:6, dok je Bošković novim pogotkom povećao na tri pogotka prednosti.

Uporni Makedonci nisu se predavali, te su u završnici imali priliku za izjednačenje, ali pokušaj Petkovića blokirala je hrvatska obrana.

Inače, najviše problema Hrvatskoj su zadali upravo hrvatski vaterpolisti koji nastupaju za Makedoniju, Daniel Benić zabio je četiri pogotka, dok je Dalibor Perčinić bio odličan na golu.

 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.