KVALIFIKACIJE ZA EP

Hrvatski vaterpolisti rutinski pobijedili Slovačku

Subota, 15. veljače 2014. 21:44 Napisao/la  SC

Kvalifikacije za EP: Slovačka - Hrvatska 8:16. Uzvrat u Gružu bit će odrađivanje posla

Europsko prvenstvo - kvalifikacije - play-off runda

SLOVAČKA - HRVATSKA 8:16 (2:5, 2:4, 1:4, 3:3)

NCHZ Arena, Novaky. Gledatelja 500.

 

SLOVAČKA: Kozmer, Famera 1, Zatovič, Hrošir 2, Durik 1, Janiček, Seman, Kolarik, Bielik 1, Gyurcsi, Kratochvil 1, Bruder 2, Hoferica.

HRVATSKA: Pavić, Bukić, I. Milaković, Lončar 2, Joković 4, Buljubašić, Muslim 1, K. Milaković 3, Vukičević, Dobud 1, Šetka 3, Obradović 2, Bijač.

Vaterpolisti Hrvatske slavili su u Slovačkoj u okviru prve utakmice kvalifikacijske play-off runde za nastup na Europskom prvenstvu koje će se u srpnju održati u Budimpešti.

Očekivano, Barakude nisu imale problema sa Slovacima koji su se pokušali predstaviti u najboljem svijetlu. Uzvrat će se odigrati u travnju u dubrovačkom Gružu, a u ovoj utakmici najefikasniji je bio povratnik u reprezentaciju Maro Joković, strijelac četiri pogotka.

Osim povratnika Jokovića, ponovno je u reprezentativnoj kapici bio vratar Josip Pavić, svojedobno proglašen za najboljeg vratara svijeta.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.