HRVATSKA PROTIV SRBIJE Ivica Tucak: Raduje me to što smo protiv Gruzije pokazali zrelost, sada radosno očekujem jedan od u nizu velikih mečeva protiv Srbije

Ponedjeljak, 27. lipnja 2022. 19:47 Napisao/la  SC

Srbija je jedan od najboljih suparnika koje smo mogli dobiti. Jaki su, znamo kakvi su, ali dobri smo i mi, kaže Andrija Bašić

Ivica Tucak
Ivica Tucak

Hrvatski vaterpolisti dobrom igrom protiv Gruzije na najbolji su način najavili utakmicu četvrtfinala protiv Srbije u srijedu (16):

- Raduje me to što smo pokazali zrelost, da znamo što radimo i želimo. Razvalili smo ih zonom i akcijama koje smo unaprijed dogovorili, obrana je bila odlična, baš kao i Popadić na golu. Sada radosno iščekujem četvrtfinalni ogled, jedan od u nizu velikih mečeva protiv Srbije. Bitno je da budemo na istom, ako ne i boljem nivou nego protiv Gruzije. Vjerujem da imam snagu da ih dobijemo, svakako ćemo dati sve od sebe. Srpska reprezentacija izmijenjena je jednako kao i naša, ali s dva vrhunska igrača u svojim redovima. No imamo ih i mi. Idemo u rat, naravno karikirano govoreći. Vjerujem da imamo snage da ih dobijemo i učinit ćemo sve da to ostvarimo, kazao je izbornik Ivica Tucak.

- Pripremali smo se za utakmicu maksimalno. Tako smo i maksimalno ozbiljno shvatili suparnika, a sve gledajući njihove utakmice. Nikome nije bilo lako protiv njih. Samo prvu četvrtinu su bili u egalu. Kasnije smo stvarno iskontrolirali utakmicu i mirno je priveli kraju. A srijeda? Čujte, mi ovdje želimo pobijediti sve! Prema tome, Srbija je jedan od najboljih suparnika koje smo mogli dobiti. Jaki su, znamo kakvi su, ali dobri smo i mi. Vjerujemo u sebe i idemo odigrati jednu pravu mušku utakmicu, kazao je Andrija Bašić.