IVICA TUCAK OBJAVIO POPIS

Paškvalinu i Krapiću poziv za Svjetsku ligu

Četvrtak, 11. listopada 2012. 16:32 Napisao/la  SC

Iz Primorja su pozvani i Ivan Bujubašić, Paulo Obradović, Anđelo Šetka, Sandro Sukno i Petar Muslim

Ivica Tucak, izbornik hrvatske vaterpolo reprezentacije, objavio je popis od 18 igrača na koje računa u kvalifikacijskim utakmicama za Svjetsku ligu. Na popisu su Josip Pavić, Maro Bijač i Duje Jelovina; centri: Nikša Dobud, Fran Paškvalin i Ivan Krapić, bekovi: Andro Bušlje, Ivan Bujubašić, Luka Lončar i Marko Macan te vanjski igrači: Maro Joković, Paulo Obradović, Anđelo Šetka, Kristijan Milaković, Sandro Sukno, Petar Muslim, Ante Vukičević i Luka Bukić.

- Damiru Buriću i Mihi Boškoviću treba zahvaliti za sve što su napravili za našu reprezentaciju. Razgovarao sam već s njima i još ću u nastojanju da promijene svoje odluke. Mogu razumijeti razloge zbog kojih žele uzeti pauzu od godine dana od nastupa u reprezentaciji, ali ja ne želim nikome čuvati mjesto u reprezentaciji jer to ne bi bilo pošteno prema ostalim mladićima, rekao je Tucak i još jednom naglasio da Buriću i Boškoviću nisu zatvorena vrata reprezentacije.

Hrvatska je lani osvojila Svjetsku ligu, 31. listopada protiv Crne Gore igrat će u Zagrebum, a 3. studenog protiv Turske u Istanbulu.

 

 

 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.