NASLJEDNIK RATKA RUDIĆA

Ivica Tucak novi izbornik vaterpolista

Nedjelja, 16. rujna 2012. 17:45 Napisao/la  SC

- Razmišljam samo o tome da Hrvatska nastavi s postizanjem dobrih rezultata, rekao je Tucak za Media Servis

Ivica Tucak novi je izbornik hrvatske vaterpolo reprezentacije. Tucak je prošle godine uspješno vodio Jadran iz Herceg Novog, a bio je spominjan u kombinacijama za trenera Primorja EB. Ipak, šibenskom treneru ukazala se prilika života, mogućnost da vodi olimpijske pobjednike.

- Razmišljam samo o tome da hrvatska repretzentacija nastavi ovdje gdje je, neću reći gdje je stala, nego gdje se i nalazi u ovom trenutku. Prema tome, da nastavimo s postizanjem dobrih rezultata. Smatram da za to zaista imamo sve preduvjete, znači da imamo jednu fantastičnu reprezentaciju koja će i dalje, znači puno tih igrača koji su bili u Londonu će i dalje nastaviti ovaj olimpijski ciklus", rekao je Ivica Tucak za Media servis.

Ivica Tucak, koji je između ostalog bio i pomoćnik Ratka Rudića u seniorskoj reprezentaciji, na čelu juniorske reprezentacije osvojio je broncu na EP-u u Beogradu  i zlato na SP-u u Šibeniku. Za kormilom crnogorskog Jadrana  dva puta je osvojio Jadransku ligu,  te dva naslova prvaka Crne Gore, te jedan Kup Crne Gore.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.