Hrvatski vaterpolisti na Kantridi; Ratko Rudić nakon Dublina određuje putnike za London

Četvrtak, 28. lipnja 2012. 13:27 Napisao  Marko Babić

Ostajemo do 1. srpnja Rijeci. Igrači onda idu doma dva dana, pa putujemo na turnir u Dublin. To će biti početak rada na igračkom dijelu, rekao je Ratko Rudić

Hrvatska vaterpolo reprezentacija od četvrtka je ponovo u Rijeci, nakon nekoliko dana provedenih na pripremama u Mariboru izabranici Ratka Rudića pripreme su nastavili na Kantridi.

- U Rijeci nastavljamo s pripremama gdje uglavnom radimo na fizičkom dijelu. U Mariboru smo jako dobro radili i podignuli smo spremu. Ovaj dio je najbitniji i osigurava nam pravu pripremu. Nema problema s ozljedama, s tim dijelom sam jako zadovoljan, rekao je Ratko Rudić po dolasku na bazen na Kantridi.

- Ostajemo do 1. srpnja. Igrači onda idu doma dva dana, pa putujemo na turnir u Dublin. To će biti početak rada na igračkom dijelu, te nastavak priprema. Nakon Dublina ćemo odrediti ekipu za Olimpijske igre. Turnir će nam dati određene informacije. Nećemo se tamo predstaviti s igrom za Olimpijske igre, Dublin je pripremno-kontrolni turnir. Rezultat je uvijek važan, ali najvažnije je isprobati neke stvari u igri. Turnir će biti koristan, dodao je Rudić.

- Nakon Dublina imamo tri dana sparing s Mađarima u Budimpešti,  a onda imamo pripreme u Varaždinu gdje ćemo igrati s Amerikancima. Nakon toga završavamo, 23. srpnja se okupljamo u Zagrbeu i krećemo za London, zaključio je Ratko Rudić

Na bazenu na Kantridi kolege je došao i pozdraviti Fran Paškvalin koji je propustio pripreme nakon dogovora da se podvrgne laserskoj operaciji za smanjenje dioptrije.

- Fran Paškvalin nam se neće pridružiti. Bio je takav dogovor da napravi zahvat i više nije u procesu priprema, ne može se uskakati tek tako, rekao je Rudić.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.