Hrvatska - Mađarska: U Šibeniku igraju olimpijski pobjednici protiv svjetskih prvaka

Ponedjeljak, 13. siječnja 2014. 18:27 Napisao/la  SC

Utakmica Hrvatska - Mađarska igra se u utorak od 18 sati

Hrvatski vaterpolski reprezentativci okupili su se u Šibeniku gdje u utorak igraju utakmicu FINA Svjetske lige. Aktualni olimpijski pobjednici dočekuju aktualne svjetske prvake Mađare.

 

- U Šibeniku nas je dočekao topli i dirljiv doček mojih sugrađana. Zaista imamo idealne uvjete za pripremu sutrašnje utakmice koja nam je iznimno važna. Svi su zdravi i atmosfera je odlična, izjavio je izbornik Ivica Tucak.

 

Derbi utakmica FINA Svjetske lige igra se u utorak, 14. siječnja, od 18 sati na bazenu Crnica u Šibeniku. U slobodnim trenucima vaterpolisti su posjetili mališane u dječjem vrtiću Jutro kojima su darovali prepoznatljive vaterpolo kapice, ulaznice za utakmicu i fotografirali se za vječnu uspomenu.

 

- Presretan sam i počašćen što su nas ovi divni mališani danas primili u vrtiću Jutro. Njihova pozitivna energija i misli bit će nam dodatni poticaj za sutrašnju vrlo važnu utakmicu. Dali su nam čak i savjete kako pobijediti Mađare, a veselim se da će nas bodriti i s tribina, izjavio je reprezentativac Ivan Buljubašić.

 

Za hrvatsku vaterpolsku reprezentaciju u sutrašnjoj utakmici FINA Svjetske lige protiv Mađarske igrat će,

golmani: Marko Bijač i Ivan Marcelić

centri: Nikša Dobud i Luka Lončar, bekovi Andro Bušlje, Ivan Milaković i Ivan Buljubašić

vanjski igrači: Anđelo Šetka, Ante Visković, Kristijan Milaković, Sandro Sukno, Luka Bukić, Ante Vukičević, Antonio Buha, Paulo Obradović i Petar Muslim.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.