Privedena trojica zbog napada na vaterpoliste Crvene zvezde, policija traga za još dvojicom

Nedjelja, 10. veljače 2019. 11:11 Napisao/la  SC
Vaterpolisti su napadnuti na splitskoj Rivi
Vaterpolisti su napadnuti na splitskoj Rivi

Splitska policija privela je trojicu muškaraca koje se dovodi u vezu s napadom na vaterpoliste Crvene zvezde na splitskoj Rivi.

Traga se još za dvojicom huligana koji su u subotu poslijepodne u organiziranoj akciji, naoružani palicama, napali sportaše iz Srbije.

Tražili su od njih da skinu Zvezdina obilježja, a potom ih verbalno i fizički napali.

Zvezda je u Splitu trebala igrati utakmicu regionalne lige protiv Mornara.

Utakmica je do daljnjeg odgođena.

Jedan od napadnutih igrača spasio se skokom u more.

U tučnjavi je zadobio lakše ozljede glave, vrata i sljepoočnice.

"U odnosu na jučerašnji događaj kada su u Splitu oko 13 sati na Obali Hrvatskog narodnog preporoda napadnuta tri strana državljanina i to 29-godišnji državljanin Crne Gore te 26-godišnji i 25-godišnji državljani Srbije, odmah po zaprimanju dojave policija je započela intenzivno i sveobuhvatno kriminalističko istraživanje koje je dalo svoje rezultate."

Naime, policijski su službenici jutros u službene prostorije doveli trojicu muškarca koji se dovode u vezu s napadom dok se za dvojicom još traga.

Kod jednog od dovedenih muškaraca pronađen je i otuđeni dres.

Od zaprimanja dojave o događaju u sklopu kriminalističkog istraživanja policijski službenici su poduzeli niz mjera i radnji iz svoje nadležnosti, a kako bi utvrdili identitet osoba, pronašli ih i kriminalistički obradili. O daljnjem tijeku odnosno dovršetku kriminalističkog istraživanja detaljno ćemo izvijestiti javnost", priopćili su jutros iz PU splitsko-dalmatinske.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.