IMPERIJA UZVRAĆA UDARAC

LEN pokrenuo disciplinski postupak protiv Slobode

Subota, 23. lipnja 2012. 08:51 Napisao  Marko Babić

Postupak je pokrenut zbog pokušaja osnivanja Superlige


Europska federacija za vodene sportove (LEN) na svojoj je službenoj stranici objavila da je protiv Predraga Slobode, predsjednika Primorja EB i Hrvatskog vaterpolo saveza, pokrenut disciplinski postupak zbog pokušaja da pokrene Superligu, samostalno natjecanje najboljih europskih klubova i to bez LEN-ova odobrenja.

U LEN-u navode da je to bio očito pokušaj da se potkopa rad LEN-e i njezin autoritet, te legitimnost. U priopćenju se također navodi da je Hrvatski vaterpolo savez ćlan LEN-e, te se od njegovih predstavnika očekuje potpora radu LEN-e i ostvarivanju njezinih ciljeva.

Čini se tako da u LEN-i ipak nisu zadovoljni samom činjenicom što su klubovi odustali od Superlige već žele svima zorno prikazati što će se dogoditi onima koji pokušaju promijeniti stvari bez njezinog blagoslova.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.