OSVOJIO AUSTRALIAN OPEN

Pogledajte Đokovićevu reakciju

Nedjelja, 29. siječnja 2023. 13:46 Napisao/la  SC

Novak Đoković dostigao Rafaela Nadala

Pogledajte Đokovićevu reakciju

Novak Đoković osvojio je Australian Open i dostigao Rafaela Nadala po broju (22) osvojenih Grand Slam naslova.

Srpski tenisač pobijedio je finalu Stefanosa Tsitsipasasa 6:3, 7:6 (4), 7:6 (5) i osvojio deseti naslov pobjednika u Melbourneu.

Emotivno je Đoković proslavio pobjedu, uočljivo je bio nervozan tijekom meča, vidjelo se koliko mu je bilo stalo otići iz Australije kao pobjednik nakon što prošle godine bio zabranjen nastup.

- Mi smo dvije relativno male zemlje, Srbija i Grčka naravno. Nemamo tenisku tradiciju, nemamo previše igrača na koje smo se mogli ugledati, ali poruka za sve mlade glasi: usudite se sanjati. Nemojte dozvoliti da vam itko oduzme snove. Zalivajte svoje snove, čak i ako nađete jednu osobu koja će vas podržati, prihvatite je i sanjajte veliko, rekao je Đoković prij nego što se obratio Goranu Ivaniševiću i svojoj obitelji na tribinama:

- Ne znam hoćeš li mi sve oprostiti, sve što sam govorio i radio ove godine. Šta se smiješ, Gorane?! Samo moja porodica i ja znamo šta smo prošli u proteklim sedmicama s obzirom na okolnosti, ovo je moja najveća pobjeda u životu, poručio je Đoković.

Kako je Đoković doživio pobjedu pogledajte OVDJE

Slavlje nakon pobjede možete vidjeti  OVDJE