OSVOJIO AUSTRALIAN OPEN

Pogledajte Đokovićevu reakciju

Nedjelja, 29. siječnja 2023. 13:46 Napisao/la  SC

Novak Đoković dostigao Rafaela Nadala

Pogledajte Đokovićevu reakciju

Novak Đoković osvojio je Australian Open i dostigao Rafaela Nadala po broju (22) osvojenih Grand Slam naslova.

Srpski tenisač pobijedio je finalu Stefanosa Tsitsipasasa 6:3, 7:6 (4), 7:6 (5) i osvojio deseti naslov pobjednika u Melbourneu.

Emotivno je Đoković proslavio pobjedu, uočljivo je bio nervozan tijekom meča, vidjelo se koliko mu je bilo stalo otići iz Australije kao pobjednik nakon što prošle godine bio zabranjen nastup.

- Mi smo dvije relativno male zemlje, Srbija i Grčka naravno. Nemamo tenisku tradiciju, nemamo previše igrača na koje smo se mogli ugledati, ali poruka za sve mlade glasi: usudite se sanjati. Nemojte dozvoliti da vam itko oduzme snove. Zalivajte svoje snove, čak i ako nađete jednu osobu koja će vas podržati, prihvatite je i sanjajte veliko, rekao je Đoković prij nego što se obratio Goranu Ivaniševiću i svojoj obitelji na tribinama:

- Ne znam hoćeš li mi sve oprostiti, sve što sam govorio i radio ove godine. Šta se smiješ, Gorane?! Samo moja porodica i ja znamo šta smo prošli u proteklim sedmicama s obzirom na okolnosti, ovo je moja najveća pobjeda u životu, poručio je Đoković.

Kako je Đoković doživio pobjedu pogledajte OVDJE

Slavlje nakon pobjede možete vidjeti  OVDJE

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.