Zdenko Čilić: Žalostan sam što je Marin puknuo, mislim da nisu samo žuljevi bili u pitanju

Nedjelja, 16. srpnja 2017. 18:45 Napisao/la  SC

Dao je sve od sebe i njemu je najteže. Na dobrom je putu da ostvari san i osvoji Wimbledon, neće se odreći toga i razočarati navijače, izjavio je Marinov otac

Roger Federer ušao je u povijest Wimbledona nakon što je osmi puta osvojio najprestižniji turnir na svijetu.

Marin Čilić doslovno je bio nemoćan, nije pružio gotovo nikakav otpor raspoloženom Federeru koji je nakon sat i 41 minutu slavio u tri laka seta.

Nakon prvog seta tražio je Ćilić liječničku pomoć, bio je u suzama,  psihički je pao, puknuo...

Marina sigurno najbolje poznaje njegov otac Zdenko Čilić koji je nakon susreta za HRT prokomentirao:

- Osjećam se sretno, ali sam ipak malo nezadovoljan i žalostan što je Marin puknuo. Žao mi je njega i njegovih navijača koji su očekivali da će možda ne pobijediti, ali dati sve do sebe. Možda neki misle da nije dao sve od sebe, ali ja znam da jeste, međutim jednostavno nije išlo, kazao je Čilićev otac u razgovoru za HRT, te je nastavio:

- Napisao je da ima problema sa žuljevima i da će ih se riješiti i biti dobro. Mislim da nisu samo žuljevi bili u pitanju, da je još neka ozljeda u pitanju. Dao je sve od sebe i njemu je najteže. Na dobrom je putu da ostvari san i osvoji Wimbledon. Neće se odreći toga i razočarati navijače, izjavio je Zdenko Čilić.

O pitanju psihološkog momenta, Marinov otac je rekao:

- Govorio je da nema problema, ali sam znao da ne može to prebroditi. Mislim da psiha nije bila rezultat loše igre nego ozljede prije svega. Bio je opterećen i teško je to izbaciti iz glave, zaključio je Čilić.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.