Alexander Zverev pobijedio pa zahvalio Novaku Đokoviću na savjetima

Nedjelja, 18. studenog 2018. 23:18 Napisao/la  SC
Zverev i Đoković
Zverev i Đoković

 

Alexander Zverev pobijedio je Novaka Đokovića u finalu završnog tunira u Londonu sa 6:4, 6:3.

Zverev je iznenadio visokom razinom igre na koju Đoković nije bio spreman, 21-godišnji Nijemac postao je najmlađi pobjednik ATP World Tour Finalsa.

- Imao si sjajnu godinu i bio je užitak gledati te ove sezone. Skoro da nisi izgubio nijedan meč u drugom dijelu sezone, a i inače dobivaš svaki meč koji poželiš pa, eto, hvala ti što si mi ovaj pustio. Svi znaju koliko si dobar igrač, ali ja znam i koliko si dobra osoba. Moram ti zahvaliti za svu pomoć koju si mi uvijek pružao i uvijek si bio tu kad sam trebao neki savjet. Ne samo o tenisu nego o karijeri i životu općenito, iako nećemo sad ovdje otkrivati o čemu smo točno razgovarali, zahvalio se Zverev javno Đokoviću nakon meča i dodao sljedeće:

- Hvala vam svima tamo. Posebno mom tati koji će od sreće plakati do Nove godine i koji nema pojma o čemu ja pričam jer ne zna baš dobro engleski, ali to je u redu. Tata, ti si moj najbolji trener, rekoa je Zverev i nahvalio cijeli svoj stožer.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.