Didier Deschamps prije finala napokon govorio o Karimu Benzemi

Subota, 17. prosinca 2022. 13:13 Napisao/la  SC
Didier Deschamps
Didier Deschamps

Didier Deschamps uoči finala protiv Argentine konačno je odgovorio na pitanje zbog čega nije pozvao Karima Benzemu, koji zadnjih dana trenira normalno s Real Madridom, a još uvijek se nalazi na popisu igrača koji nastupaju u Kataru:

- Ako vam ne odgovorim, reći ćete da sam ljut. Govorimo o igračima koji su od ranije ozlijeđeni, Karim je jedan od njih. Posljednji koji se ozlijedio je Lucas Hernandez. Od tada na raspolaganju imam 24 igrača. Čudno je što postavljate pitanja o tim igračima. Ne brinu me pozivi bivšim igračima i ozlijeđenim igračima. Odabrali smo skupinu igrača na početku i trojica su se ozlijedila, Nkunku je bio prvi. Oni su bili tu na početku avanture, u finalu imam 24 igrača, kazao je Deschamps.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.