Slavko Goluža uoči Španjolske: Ne trebamo se zamarati protivnikom

Subota, 25. siječnja 2014. 22:39 Napisao/la  SC

Utakmica za treće mjesto (15 sati): Hrvatska - Španjolska. - Na meni je da mobiliziram ekipu, da skupimo glave i da izvučemo zadnje atome snage što imamo i odigramo najbolje što možemo, rekao je hrvatski izbornik

Hrvatska muška rukometna reprezenzacija u nedjelju od 15 sati protiv Španjolske kreće u lov na brončanu medalju. Nakon iscrpljujuće polufinalne utakmice protiv Danske, kauboji su željni pobjede i medalje. Motiva sigurno ne nedostaje.

- Igrači su svjesni šta je bilo i što nas čeka. Nemamo vremena za plakanje i osvrt. Svima nam je žao što nismo napravili iskorak. Sve smo poduzeli da prođemo stepenicu više i dođemo do finala. Nitko nije to više želio od nas. Sada je najbitnije ono što dolazi, a to je da smo u borbi za medalje, rekao je Slavko Goluža izbornik Hrvatske.

Kauboji imaju priliku osvojiti četvrtu brončanu medalju zaredom na velikim natjecanjima.

- Na meni je da mobiliziram ekipu, da skupimo glave i da izvučemo zadnje atome snage što imamo i odigramo najbolje što možemo. Španjolska je jako dobra reprezentacija kojoj nedostaje samo vratar Šterbik. Imaju jako dobru i visoku obranu, igraju 6-0 i povremeno dublju 5-1 obranu.  Ne trebamo se zamarati njima , trebamo razmišljati o sebi, kako da što bolje odigramo, rekao je Slavko Goluža.