Rodri: Hrvatska nikad ne odustaje, ide do kraja i ima sjajan mentalitet

Subota, 17. lipnja 2023. 14:26 Napisao/la  SC

Imam li savjet za Modrića? On ne treba nikakve savjete, on sve zna sam, rekao je španjolski veznjak, koji je ove godine osvojio sva tri trofeja s Manchester Cityjem

Rodri: Hrvatska nikad ne odustaje, ide do kraja i ima sjajan mentalitet

Nakon što je klupsku sezonu završio s tri trofeja osvojena u dresu Manchester Cityja, španjolski veznjak Rodi  ima priliku osvojiti i četvrtu "kantu" - Ligu nacija.

Rodi je s Manchester Cityjem osvojio Ligu prvaka, Premiership i FA kup, a u nedjelju ga u dresu Furije očekuje finale Lige nacija protiv Hrvatske.

- Mislim da je ovo do sada moja najbolja sezona u karijeri, kada govorimo o nogometu, o trofejima, o zrelosti, kazao je Rodi na novinarskoj konkurenciji na stadionu De Kuip.

Na putu do njegovog četvrtog trofeja ove sezone stoji Hrvatska.

- Hrvatska nikada ne odustaje, nikada ne gubi glavu. To je pokazala na SP-u, uvijek ide naprijed, ide do kraja. Ima sjajan mentalitet i nekoliko vrhunskih igrača, posebno u sredini terena. Imaju vezni red koji se sjajno nadopunjuje, Modrić, Brozović i Kovačić su igrači s različitim atributima. Vezni red predstavlja pogon svake ekipe, a oni se odlično se kreću, imaju sjajne pokrete. U nedjelju nas očekuje taktička bitka. Brozovića jako dobro poznamo, zaslužio je velike pohvale za igre u klubu i reprezentaciji. Brozović je jedan od najboljih hrvatskih igrača. Međutim, moramo se koncentrirati na cijelu ekipu, tu je i Perišić, koji je važan igrač, tu su i ostali sjajni pojedinci. Imam li savjet za Modrića? On ne treba nikakve savjete, on sve zna sam, dodao je španjolski veznjak.