SP 2021 Lino Červar: Iza nogometa imamo najveću publiku koju ne možeš prevariti

Ponedjeljak, 11. siječnja 2021. 17:13 Napisao/la  SC
Lino Červar
Lino Červar

Izbornik Lino Červar će u ponedjeljak nakon večernjeg treninga objaviti konačan popis igrača koji u utorak putuju na Svjetsko prvenstvo.

Hrvatska je u skupini C, koja se igra u Aleksandriji, a protivnici su Katar, Japan i Angola.

Svjetsko prvenstvo u Egiptu počinje 13. siječnja, a Hrvatska će svoj pri nastup imati dva dana kasnije protiv Japana.

- Mislim da je najbitnije da mi idemo iz utakmice u utakmicu. To ponavljamo svake godine, ali to je tako. Prvi protivnik je Japan, pogledali smo već par videa, igraju nezgodnu 3-3 obranu. Mi jesmo favoriti, ali moramo to pokazati na terenu. Nije lako igrati pred praznim tribinama, jer svaki sportaš je navikao da ga nose navijači. Smatram da imamo dobru ekipu i da smo spremni za velike stvari, a do kuda ćemo dogurati, to ćemo vidjeti. Mi igramo za vas, vi budite uz nas, kaže Domagoj Duvnjak.

- Mi smo tu da rušimo barijere. Uvijek mislimo ono najbolje što se može i nikad ne tražimo alibi. Iza nogometa imamo najveću publiku koja zna da li smo se borili. Njih ne možeš prevariti. Nakon djevojaka, opet imamo jednu jaku mušku reprezentaciju. Imamo godinu rukometa iza nas. Znam da u Egiptu neće biti puno naših ljudi i ako se budemo dobro pokazali svojim ponašanjem i igrom, onda ne sumnjam da ćemo biti hit, rekao je izbornik Lino Červar.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.