Ivica Tucak: Španjolska je možda najbolja na svijetu, ali možemo pobijediti

Nedjelja, 14. siječnja 2024. 20:10 Napisao/la  SC
Ivica Tucak
Ivica Tucak

Hrvatski vaterpolisti drugi put uzastopno ušli su u finale Europskog prvenstva:

- Strašno sam sretan i ponosan, poslije ovako teške utakmice. Nisam nikad sumnjao, fantastičan rezultat. Na nama je sada napraviti završni, najteži korak, u ovakvom savršenom ambijentu. Vidjeli smo koliko su Mađari opasna ekipa. Znao sam negdje u podsvijesti da igramo protiv rezervne ekipe, ali oni nemaju rezerve. Mene su oni impresionirali, ali danas nisu mogli do pobjede. Sve skupa gledano, ovo je bilo baš lijepo, kazao je Tucak i ovako najavio finale:

- Dobro ćemo izanalizirati Španjolce. Sjajna reprezentacija, možda i najbolja na svijetu u ovom trenutku, ali vjerujem da možemo pobijediti. Nema nikakve euforije, idemo u svlačionicu, neće se čuti buka. Nema plakanja kada se gubi, nema ni euforije kad se pobjeđuje. Od sutra je veliki fokus na finale, poručio je Tucak.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.