IVANO BALIĆ TVRDI

Ovo je kraj moje reprezentativne karijere

Subota, 29. prosinca 2012. 10:10 Napisao/la  I. J.

- Moj španjolski broj mobitela može se naći na internetu, rekao je Balić

Ivano Balić, jedan od najboljih svjetskih rukometaša,  neće igrati na Svjetskom prvenstvu koje će se u siječnju 2013. godne održati u Španjolskoj.  Izbornik Slavko Goluža nije ga pozvao u reprezentaciju uz obrazloženje da ga nije mogao dobiti na mobitel. Ivano Balić božićno-novogodišnje blagdane provodi u Splitu.

- Moj španjolski broj mobitela može se naći na internetu, tako da uopće nije teško doći do njega, isto kao i do hrvatskog broja, kazao je Ivano Balić.

Nakon više od desetak godina Balića neće biti u dresu hrvatske reprezentacije.

- Neće mi biti lako, godinama sam igrao za hrvatsku reprezentaciju i svaki put sam davao svoj maksimum i onda kada sam imao problema s ozljedama, dodao je Balić.

Za vrijeme odigravanja SP-a biti će u Španjolskoj , Balić je od prošlog ljeta član Atletica iz Madrida.

- Koliko mi klupske obveze budu dozvoljavale doći ću pogledati utakmice hrvatske reprezentacije. Treba vidjeti kako će se momčad pripremiti, mislim da smo među reprezentacijama koje će se boriti za medalje i vjerujem da do nje možemo doći,

Na pitanja o Slavku Goluži i kraju reprezentativne karijere Balić je ispalio.

- Nemam komentara!, ustvrdio je Balić, ali i dodao.

- Ovo je najvjerojatnije kraj reprezentativne karijere!

Do kada mislite aktivno igrati?

- Nisam  tome razmišljao, ali mislim da je vrlo blizu kraj moje rukometne karijere. Zajedno s Perom Metličićem imat ću više vremena da se posvetim rukometnoj akademiji „Balić&Metličić" i vjerujem da ću uživati u radu s najmlađima. Pokušat ću im prenijeti što više osobnog znanja i iskustva, zaključio je Balić.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.