Rukometaš Hrvoje Batinović zbog ozljede ramena neće putovati na Olimpijske igre

Utorak, 12. lipnja 2012. 16:42 Napisao/la  SC

Pao sam na rame i osjetio sam bol. Kako se tijelo hladilo bol je bila sve veća, na pregledu se ispostavilo da mi je oštećena čahura na desnom ramenu, te lagano istegnuće tetive, rekao je Batinović

Hrvoje Batinović otpao je s liste kandidata za nastup na Olimpijskim igrama u Londonu, a rukometna reprezentacija je već prije početka priprema ostala bez jednog igrača. Prigodom testiranja Hrvoje je nezgodno pao i ozljedio rame desne ruke. Umjesto njega, izbornik Slavko Goluža pozvao je Lovru Šprema iz Croatia osiguranja.

- Ne znam što se dogodilo. Imali smo testiranja dva dana, radio sam jednu standardnu vježbu šprinteva. Na cilju sam dodatno ubrzo. Izgubio sam korak i da ne ozljedim nogu, bacio sam se, a tako sam padao već milijun puta. Pao sam na rame i osjetio sam bol. Kako se tijelo hladilo bol je bila sve veća, na pregledu se ispostavilo da mi je oštećena čahura na desnom ramenu, te lagano istegnuće tetive, rekao je razočarani Hrvoje Batinović.

- Teško je na ovu situaciju gledati pozitivno. Svakom sportašu je san biti na Olimpijskim igrama što za mene neće biti ostvarivo. Ne mogu prijeći preko toga, jako mi je žao, zaključio je Hrvoje.

Slavko Goluža, izbornik Hrvatske, rekao je da nema liječenja za vrijeme priprema.

- Banalna stvar. To se dogodilo i nemamo što puno pričati. Na Olimpijske igre će ići samo zdravi igrači bez obzira o kome se radilo. Trebamo sada dobiti materijale testiranja i sukladno tome ćemo se ponašati na pripremama na Rogli. Prilagodit ćemo treninge svima, rekao je Slavko Goluža.

 

 

 

 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.