HRVATSKA - SRBIJA Lino Červar: Moramo poštivati naše navijače

Nedjelja, 12. siječnja 2020. 15:41 Napisao/la  SC
Lino Červar
Lino Červar

 Hrvatski rukometaši u ponedjeljak igraju zadnju utakmicu u Skupini, zadnji protivnik je Srbija koja ja ispala iz daljnjeg natjecanja nakon poraza od Bjelorusije i Crne Gore.

Hrvatska je osigurala prolazak u drugi krug u koji prenose dva boda, utakmica je više prestižne naravi, ali naboja ima dovoljno da bi se moglo govoriti o odrađivanju posla.

Svi su igrači zdravi i dobro raspoloženi, pa izbornik Lino Červar ima slatke brige, koga poslati na teren.

- Glavni cilj je dobro igrati i da smo svi na okupu u Beču, da možemo i regenerirati tim, pogotovo ove igrače koji su bili najopterećeniji kroz utakmice. Znamo da će publika doći, moramo poštivati naše navijače. Ponavljam, želio bih da sve dobro završi i da smo zdravi, rekao je izbornik Lino Červar koji glavne igrače sigurno neće izlagati prevelikom naporu.

U završnici utakmice protiv Bjelorusije, mladi su igrači pokazali da se na njih itekako može osloniti.

Srpskim igračima je eventualna pobjeda protiv Hrvatska zadnja mogućnost da povratak kućama bude nešto lakši, ne stišavaju se kritike nakon poraza od Crne Gore.

Hrvatska i Srbija igrali su do sada 9 puta na velikim natjecanjima, svaka selekcija ostvarila je po četiri pobjede.

U zadnje dvije utakmice Hrvatska je bila vrlo uvjerljiva.

Na Olimpijskim igrama u Londonu 2012. godine naša reprezentacija je slavila 31:23, a prije dvije godine na Europskom prvenstvu u Hrvatskoj bilo je 32:22.

Poslušajte najavu utakmice protiv Srbije:

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.