HRS: Ukrajina odustala od kvalikacija, Hrvatska protiv Finske

Četvrtak, 10. ožujka 2022. 13:55 Napisao/la  SC
Tin Lučin
Tin Lučin

HRS na službenoj stranici objavio je sljedeću vijest:

Iz ureda Europske rukometne federacije stigla je obavijest da je rukometna reprezentacija Ukrajine odustala od kvalikacijskih susreta za Svjetsko prvenstvo 2023. godine, koje je trebala igrati protiv Finske 16./17. ožujka, odnosno uzvrata 20. ožujka, zbog nemogućnosti priprema i putovanja.

Tako su oba susreta registrirana po 10:0 za reprezentaciju Finske koja je prošla dalje bez borbe, u drugi krug kvalifikacija. Drugim riječima, to znači da će ta reperezentacija biti suparnik Hrvatske u borbi za Svjetsko prvenstvo koje zajednički organiziraju Poljska i Švedsk u siječnju 2023. godine.

Službeni datumi za susrete drugog kruga kvalifikacija su 13./14., odnosno 16./17. travnja 2022. godine. Hrvatska je domaćin uzvratnog susreta, i već je poznato da ćemo s Finskom igrati u Varaždinu, u subotu 16. travnja u 18.00 sati, stoji u vijestu.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.