GOLUŽA OBJAVIO POPIS

Hrvatska na Slovačku bez Balića i Ninčevića

Srijeda, 17. listopada 2012. 13:52 Napisao/la  SC

 Procijenio sam da nam Ninčević nije potreban za ovaj ciklus, sa svima koji nisu pozvani ćemo razgovarati, rekao je izbornik Goluža

U Zagrebu je održana konferencija za novinare hrvatske muške rukometne reprezentacije. Izobrnik Slavko Goluža tom prigodom objavio je popis reprezentativaca na koje računa u dvije kvalifikacijske utakmice za plasman na Europsko prvenstvo što se 2014. Godine održava u Danskoj.

Najbolji hrvatski rukometaši u Zagrebu će se okupiti 28. listopada, a dva dana kasnije putuju u Osijek gdje će 31. Listopada snage odmjeriti s reprezentacijom Slovačke.

Na popisu izbornika Slavka Goluže našao se i Igor Vori koji je svojevremeno izjavio kako će uzeti pauzu od igranja za reprezentaciju, a iznenađenje je nepozivanje Ivana Balića i Ivana Ninčevića.

-          Procijenio sam da nam Ninčević nije potreban za ovaj ciklus, sa svima koji nisu pozvani ćemo razgovarati, rekao je izbornik Goluža.

Utakmica s Latvijom zakazana je za 2. studenog , a prema riječima izbornika Goluže na popisu putnika za Latviju pronaći će se neka nova imena.

-          Uzeti ću dva ili tri nova imena, neke igrače treba isprobati i tako sam odlučio kao šef struke, zaključio  je Goluža.

Popis reprezentativaca za kvalifikacijsku utakmicu sa Slovačkom:

Mirko Alilović (Veszprem)
Filip Ivić (CO Zagreb)
Ivan Čupić (Kielce)
Zlatko Horvat (CO Zagreb)
Manuel Štrlek (Kielce)
Hrvoje Batinović (CO Zagreb)
Igor Vori (HSV)
Željko Musa (Kielce)
Blaženko Lacković (HSV)
Jakov Gojun (Atletico Madrid)
Marko Matić (CO Zagreb)
Domagoj Duvnjak (HSV)
Marko Kopljar (PSG)
Denis Buntić (Kielce)
Josip Valčić (CO Zagreb)
Drago Vuković (Lubbecke)

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.