DEBITIRAO PROTIV BARCELONE

Ivano Balić u porazu oduševio publiku u Madridu

Subota, 08. rujna 2012. 22:51 Napisao/la  SC

Atletico Madrid - Barcelona 31:34 (13:17). Balić je  raspametio mnogobrojnu publiku

Rukometaši Barcelone u Madridu su rezultatom 34:31 svladali domaći Atletico te osvojili španjolski Superkup.  Utakmica ova dva španjolska rukometna diva posebno je bila zanimljiva iz razloga što je to bila premijere jednog od najboljih rukometaša svih vremena Ivana Balića, koji je nakon epizode u San Antonio ponovno odjenuo dres jednog španjolskog kluba.

Vatreno krštenje Balić je imao u dvorani Vistalegre u Madridu gdje je gostovao Atleticov ljuti rival, Balić je baš kao i drugi Hrvat u dresu Madrižana Jakov Gojun postigao dva pogotka, raspametio mnogobrojnu publiku, no to nažalost nije pomoglo njegovom novom klubu da svlada veliku Barcu predvođenu nesalomljivim Sergejom Rutenkom.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.