Ivica Kostelić nije uspio prvi put stati na najvišu stepenicu postolja, ali se prvi put popeo na treću poziciju
- Zbog ove publike vozit ću brzo. Uvijek je teško skijati ovdje, jako želim pobjedu. Uvijek sam ovdje dao sve od sebe. I opet ću - kazao je Ivica Kostelić.
Austrijska skijašica na Sljemenu je stigla do 32. slalomske pobjede. Drugo mjesto osvojila je Slovenka Tina Maze, treće mjesto pripalo je Michaeli Kirchgasser
Ponedjeljak, 02. siječnja 2012. 20:35
Zimski sportovi

Maria Riesch otvara osmu Snježnu kraljicu

Prva favoritkinja i trostruka pobjednica ove utrke Marlies Schild izvukla je drugu poziciju, a iza nje će krenuti Slovenka Tina Maze
Svega se dobro sjećam, znam da pri doskoku nisam bio dovoljno stabilan, kazao je Hilde
Četvrtak, 29. prosinca 2011. 14:52
Zimski sportovi

Schild potvrdila dominaciju u slalomu

Austrijska skijašica slavila je u vremenu 1:51.42 minute ispred Slovenke Tine Maze koja je zaostala 79 stotinki
Ovo je ujedno prva pobjeda švicarskog skijaša u Bormiju nakon Pirmina Zurbriggena koji je slavio 1985. godine na Svjetskom prvenstvu.
Ne sjećam se kada su bile tako male rezlike među tri najbolja skijaša. Ovo je bila odlična utrka, gledatelji su imali što vidjeti - rekao je Ivica Kostelić.
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.