MICHAEL PHELPS Svi kažu da je Jordan bio šupak, isto mogu reći za sebe

Srijeda, 20. svibnja 2020. 14:55 Napisao/la  SC
Michael Phelps
Michael Phelps

Dokumentarac o Michaelu Jordanu i njegovoj generaciji Bullsa stalno izaziva različite reakcije, nakon svake epizode javi se netko tko osjeti potrebu komentirati postuke najboljega košarkaša svih vremena.

U dokumentarcu se mogao vidjeti Jordan kojega javnost nije poznavala, težak i isključiv lik koji je vrijeđao i ponižavao suigrače ako je smatrao da na treninzima ne rade onako kako je on zamislio.

- Sad kad gledam ove snimke vidim nevjerojatnu sličnost između mene i Michaela. Svi za njega kažu da je bio šupak, ali isto to mogu reći i za sebe. Bio sam šupak od čovjeka dok sam trenirao jer sam želio sve oko sebe natjerati da daju svoj maksimum. Premda je plivanje individualni sport, na treninzima svi radimo kao tim. Uvijek sam želio od kolega izvući ono najbolje od njih tako da sam ih stavljao pod stalni stres, kazao je Michael Phelps, najbolji plivač i najveći olimpijac svih vremena s 23 osvojena zlata.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.