Braća Sinković ostvarili plasman u finale Europskog prvenstva

Subota, 10. travnja 2021. 12:42 Napisao/la  SC
Braća Sinković
Braća Sinković

Braća Sinković plasirali su se u finale Europskog prvenstva koje se održava u Vareseu, bili su najbrži u svojoj polufinalnoj skupini s vremenom 6:35.67, ostavivši iza sebe Rumunje i Francuze.

- Dobili smo Rumunje, ne lagano ali dosta kontrolirano. Cijelu utrku smo se osjećali da možemo još dati ako treba, tako da smo stvarno zadovoljni s ovim što smo pokazali, rekao je Martin Sinković.

- Bila je stvarno dobra utrka i jako dobro tehnički odrađena što je nama važno u dvojcu bez kormilara. Pokazali smo ono što smo radili na treninzima zadnjih mjesec i pol dana i svi smo jako zadovoljni. Međutim znamo da je sutra nova utrka i svi kreću od nule. Treba se ponovno pokazati u najboljem svjetlu, ali idemo sa samopouzdanjem i jedva čekamo, kazao je Valent Sinković.

Finale je na rasporedu u nedjelju, 11. travnja, u 12:36 sati u izravnom prijenosu na drugom programu HRT-a.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.