SALVE TEŠKIH UVREDA

Mamić: Željko Jovanović mrzi sve što je hrvatsko!

Petak, 15. ožujka 2013. 11:46 Napisao/la  SC

 Ministar Jovanović je uvreda za hrvatski mozak, rekao je Mamić u gostovanju na Soundset radiju

Izvršni predsjednik Dinama Zdravko Mamić ponovo se našao u centru pažnje. Mamić je gostovao na Soundset radiju gdje se naravno nije moglo izbjeći pitanje o njegovom odnosu sa ministrom Željkom Jovanovićem.

- Jovanović mrzi sve što je hrvatsko, nebitno da li je u pitanju Hrvatski olimpijski odbor, Hrvatski nogometni savez ili nešto drugo. On ima krvna zrnca koja mrze sve što je hrvatsko. Kada njega vidite možete primjetiti samo očnjake iz kojih izlazi krv. Ministar Jovanović je uvreda za hrvatski mozak, rekao je Mamić dodavši.

- Ja znam da su to možda grube riječi. Zamislite da se čovjek koji je Srbin i nikad nije radio u prosvjeti i sportu, osim što je nešto malo dizao "tegove", nalazi na čelu ovako važnog ministarstva. On je hrvatomrzac, zaključio je Zdravko Mamić.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.