Tiger Woods prešao granicu 100 milijuna dolara od zarade na turnirima

Utorak, 04. rujna 2012. 09:06 Napisao/la  SC

Woods je na posljednjem nastupu u Njemačkoj, Deutsche Bank prvenstvu, osvojio treće mjesto i zaradio novih 544 tisuće dolara

Tiger Woods, najpoznatiji svjetski igrač golfa, prešao je brojku od 100 milijuna dolara zarade od nastupa na turnirima. Woods je na posljednjem nastupu u Njemačkoj, Deutsche Bank prvenstvu, osvojio treće mjesto i zaradio novih 544 tisuće dolara te je sada ukupno zaradio sto milijuna i 350 pedeset tisuća dolara.

Usporedbe radi to je čak 33 milijuna dolara više od Phila Mickelsona koji je po zaradama na turnirima zauzima drugo mjesto. Woods je inače u karijeri odigrao 277 turnira na PGA Touru, te je osvojio 74. Naravno, njegove zarade na turnirima su ništa u usporedbi s iznosima koje zarađuje od sponzorskih ugovora.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.