Sportašima u vojničkim odorama ministar obrane uručio olimpijske značke Oružanih snaga

Četvrtak, 06. rujna 2012. 00:17 Napisao/la  SC

Giovanni Cernogoraz vjerojatno će postati zaposlenik u Ministarstvu unutrašnjih poslova

Ministar obrane Ante Kotromanovic primio je u sjedištu MORH-a pripadnike OS RH vrhunske sportaše, koji su nastupili na Olimpijskim igrama u Londonu 2012. Tom prigodom uručio im je Olimpijske značke Oružanih snaga RH.

 

Svečanom činu nazočili su general Slavko Barić, predsjednik i tajnik HOO-a Zlatko Mateša i Josip Čop. Za sada je ministarstvo obrane zbrinulo 21 vrhunskih sportaša. Budući da je dobna granica 27 godina, olimpijski pobjednik u trapu Giovanni Cernogoraz vjerojatno će postati zaposlenik u Ministarstvu unutrašnjih poslova.

 

Značke su primili veslači (braća Sinković, Martin), jedriličari (Kljaković-Gašpić, Stipanović, Fantela, Marenić, Mihelić), strijelci (Pejčić, Đurković), taekvondašica Lucija Zaninović i hrvačka braća Žugaj, koji su i profesionalni časnici HV-a.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.