Snježana Pejčić 31. u malom kalibru: Ovo je bilo čisto bacanje municije

Četvrtak, 26. travnja 2012. 15:36 Napisao  Marko Babić

- Otpucala sam tako da je možda bilo bolje da sam se eliminirala dan ranije. Morat ću si postaviti ventilatore na Drenovi da naučim pucati na vjetru, rekla je Pejčić

Snježana Pejčić, strijelkinja Lokomotive, osvojila je 31. mjesto u malom kalibru, disciplina trostav, na Svjetskom kupu u Londonu. Pejčić je natjecanje okončala sa 569 krugova pogodivši 191 u ležećem, 187 u stojećem i 191 u klečećem stavu.

 - Otpucala sam tako da je možda bilo bolje da sam se eliminirala dan ranije. Pokušavam, ali se ne mogu sjetiti, kad sam zadnji put otpucala ispod 570 krugova. U sredini stojećeg sam pomislila da je ovo čisto bacanje municije. Vjetar puše kao da nema sutra, do 80 kilometara na sat. Pa ti pucaj, ustvrdila je Snježana Pejčić.

Da je riječka strijelkinja ponovila rezultat iz eliminacija od 580 krugova ušla bi u finale.

- Kada pogledam par rezultata, nije mi jasno kako po tom vremenu neke natjecateljice mogu pogoditi 586 krugova. Dakle, očito se može. Ništa, morat ću si ugraditi ventilatore na Drenovi pa možda naučim i ja po vjetru pucati, zaključila je Snježana Pejčić.

Prvo mjesto osvojila je Njemica Barbara Engleder pogodivši 686.1 krugova (586, 100.1). Druga je bila Austrijanka Stephanie Obermoser sa 685 (583, 102.1), a treća Kineskinja Li Du sa 684.2 kruga (584, 100.2).

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.