Sandra Perković u suzama, dvostruka olimpijska pobjednica ostala bez medalje

Ponedjeljak, 02. kolovoza 2021. 15:30 Napisao/la  SC

Nešto me zove da u Parizu 2024. godine bude drugačije, ovako se ne završava ni jedan ciklus, pa neće ni moj, rekla je Perkovićka

Sandra Perković u suzama,  dvostruka olimpijska pobjednica ostala bez medalje

Sandra Perković osvojila je četvrto mjesto u finalu bacanja diska, najbolja hrvatska atletičarka ostala je bez medalje nakon što je osvojila zlata u Londonu i Rio de Janeiru.

- Ne mogu reći da sam ponosna, nisam bila na nivou, tako je proteklo cijelo natjecanje, ali ne tražim opravdanja. Žao mi je prvog hica, jer je disk bio pun vode, ostalo je bilo OK. Nije loše biti četvrti na svijetu, ali mislim da je meni mjesto više. Od početka natjecanje nešto je nedostajalo, nešto sa mnom nije bilo u redu. Nešto me zove da u Parizu 2024. godine bude drugačije, ovako se ne završava ni jedan ciklus, pa neće ni moj, rekla je Sandra Perković suznih očiju.

Perković je u Tokiju imala priliku postati prva atletičarka u povijesti, koja je osvojila tri zlatne medalje u jednoj disciplini.

Sandra je na OI u Londonu 2012. osvojila zlato sa 69.11 metara, četiri godine kasnije u Rio de Janeiru sa 69.21, dok je u Tokiju završila četvrta sa 65.01.

Amerikanka Valerie Allman postala je olimpijska pobjednica, u prvoj seriji bacila je 68.98 metara.

Srebro je osvojila Njemica Kristin Pudenz sa 66.86, bronca je pripala Kubanki Yaime Perez sa 65.72 m.

Natjecanje su obilježili neprimjereni uvjeti zbog kiše, u jednom trenutku natjecanje je prekinuto zbog velikog pljuska.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.