OI Toni Kanaet osvojio brončanu medalju u taekwondou

Ponedjeljak, 26. srpnja 2021. 15:25 Napisao  I. V.
Toni Kanaet
Toni Kanaet

Toni Kanaet osvojio je brončanu medalju u taekwondou na Olimpijskim igrama u Tokiju u kategoriji do 80kg

Kanaet je u borbi za broncu svladao Uzbekistanca Nikitu Rafaloviča sa 24-18.

Do bronce je stigao nakon što je svladao Španjolca Raula Martineza Garciju sa 21-15, u četvrtfinalu izgubio je od finalista Rusa Maksima Hramčova prekidom nakon druge runde.

Prolaskom Hramčova do finala Kanaet je dobio priliku boriti se za broncu kroz repesaž.

Prvo je svladao predstavnika Burkine Faso Faysala Sawadoga prekidom početkom treće runde zbog prevelike razlike u bodovima, bilo je 30-10 za Kanaeta.

- Još ne znam što se dogodilo i što sam napravio. Nakon poraza sam bio ljut i rekao sam da ću sve pomesti i to sam napravio. Zaista sam sretan i ponosan što sam napravio. Mi smo se borili deset puta i svaki put sam izgubio. Nikako da prijeđem tu granicu i da ga pobijedim. Rekao sam dat ću sve od sebe kroz repesaž i uzeti broncu i eto, uspio sam, rekao je Kanaet.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.