OI Ivica Tucak: Došlo je do pada koncentracije, ulazili su golovi koji ne trebaju ući

Srijeda, 04. kolovoza 2021. 14:27 Napisao/la  SC
Ivica Tucak
Ivica Tucak

Hrvatski vaterpolisti doživjeli su poraz (11:15) od Mađarske u četvrtfinalu olimpijskog turnira:

- Ne znam što pametno reći. Nismo uspjeli u ovom najvažnijem koraku, nismo odigrali dovoljno dobro da bismo dobili ovako dobro protivnika. Naravno da mi je žao, kao i svima nama, htjeli smo više, borili smo se, ali dalje od ovoga nije išlo. Što sad govoriti? Previše sam vruć, tužan i razočaran. Moramo dići glave i ići dalje, jedan poraz nije kraj svijet. Znam kolika je bila energija prije utakmice da se ovo izvuče i da odemo do kraja, ali ovo danas nije bilo dobro. Dva gola krajem druge četvrtine usmjerila su utakmicu, svakako previše golova. Šanse koje smo imali smo promašivali, valja čestitati Mađarima, kazao je izborik Ivica Tucak.

Hrvatska obrana potpuno je zakazala, Krisztian Manhercz postigao je čak 7 pogodaka iz 8 pokušaja:

- Dogovarali smo se da u pokretljivoj zonskog obrani ne primimo nijedan gol, ali došlo je do pada koncentracije pa su ulazili golovi koji ne trebaju ući. Neki golovi koje smo primili iz daljine potpuno su nas maknuli iz utakmice. Teško je sada donositi bilo kakav sud. Ludost svega ovoga je da igramo od petog do osmog mjesta što nema apsolutno nikakvog smisla. Svi skupa smo odigrali toliko loše da smo izgubili utakmicu. Dolazi smjena, dolazi kraj ove jedne generacije koja je puno napravila, vidjet ćemo što dolazi, rekao je Tucak.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.