OI: Filip Hrgović osvojio broncu: Jednostavno, nekada ne ide! Ma, u banani sam!

Petak, 19. kolovoza 2016. 23:19 Napisao/la  SC

Hrgović izgubio u polufinalu od svjetskog prvaka, Francuza Tonyja Yoke


Filip Hrgović izgubio je u polufinalu od svjetskog prvaka, Francuza Tonyja Yoke, i osvojio bronačnu medalju. Hrvatski superteškaš nema za čime žaliti, Yoke je bio bolji:

- Želio sam minimalno olimpijsko finale i razočaran sam. Želio sam zlato, da budem iskren. Jednostavno, nekada ne ide. Ma, u banani sam. Trebao bih biti sposoban mijenjati taktiku kada uđem u problem. Evo, izgubio sam borbe za medalju na tri svjetska prvenstva, a sada i za finale u Riju. Zaista moram raditi na sebi. To je stvar razgovora sa samim sobom, odlučivanja i promjene stavova. Sve to mora biti puno bolje. I bit će. Moram radit na sebi i popraviti greške. Na sljedećim Olimpijskim igrama osvojit ću zlato, ako budu primali profesionalce, rekao je Hrgović.

Hrgović je osvojio prvu boksačku olimpijsku medalju za Hrvatsku od samostalnosti.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.