Havard Rugland zahvaljujući videu na Youtube-u potpisao za NFL momčad Detroit Lions

Petak, 12. travnja 2013. 15:01 Napisao/la  SC

Ruglandov video na youtube naslova "Kickalicious" ima preko tri milijuna posjeta

Norvežanin Havard Rugland, koji je postao poznat po svojim ekshibcijama na youtubeu s loptom za američki nogomet, potpisao je za NFL momčad Detroit Lions! Rugland će se pridružiti Davidu Akersu koji je također potpisao za Detriot nakon što je lani igrao SuperBowl u dresu San Francisco 49ersa. Dvojac će se boriti za upražnjeno mjesto kickera nakon odlaska u mirovinu Jasona Hansona.

Michael Husted, koji je trenirao s Ruglandom prije nego što je otišao na probu u New Jersey Jetse, izjavio je da ga Rugland podsjeća na Sebastiana Janikowskog.

Ruglandov video na youtube naslova "Kickalicious" ima preko tri milijuna posjeta. U videu je je izvodio nevjerojatne stvari, u Americi se i dalje pitaju može li pogoditi ključan field gol za pobjedu s 47 jardi? Odgovor bi mogao biti poznat iduće sezone.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.