UHIĆENA NAJPOZNATIJA NAVIJAČICA

Larissa Riquelme u zatvoru zbog seksa na javnom mjestu

Četvrtak, 27. prosinca 2012. 17:11 Napisao/la  SC

Prelijepa Larissa  i njen dečko uhvaćeni su kako vode ljubav u automobilu u jednoj od najprometnijih ulica Asunciona

Sjećate li se Larisse Riquelme, najpoznatije navijačice tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva 2010 godine? Ako se ne sjećate nje, onda se sigurno sjećate njezinih grudi i dubokog dekoltea u kojemu  je držala mobitel. Paragvajska ljepotica koja bez daha ostavlja muškarce širom svijeta  sada se nalazi u zatvoru. Najpoznatija navijačica privedena je ni manje ni više nego zbog seksa na ulici.

Naime, prelijepa južnoamerikanka i njen dečko uhvaćeni su kako vode ljubav u automobilu u jednoj od najprometnijih ulica Asunciona, glavnog grada Paragvaja. Njih su prijavili stanari ulice koji su vidjeli čudne pokrete automobila i čuli uzdahe. Pozvali su policiju koja je došla, ali su Larissa Riquelme i njen dečko Jonathan Fabbro uspjeli  pobjeći.

Pri bijegu su ozlijedili jednog motociklista koji se njihovom automobilu našao na putu. Nekoliko sati kasnije "ljubavnici" su uhvaćeni i određen im je pritvor. Naravno, stavljeni su u različite ćelije da se scene sa ulice Asunciona ne bi dogodile i iza rešetaka.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.