PRIZNANJA HOO

Sandra Perković i Tin Srbić najbolji sportaši

Srijeda, 20. prosinca 2017. 23:48 Napisao/la  SC

Nagrade vaterpolistima, streljačicama i veslačima

Tin Srbić i Sandra Perković
Tin Srbić i Sandra Perković


Sandra Perković i Tin Srbić najbolji su sportaši u izboru HOO-a, nagrade najboljima uručio je predsjednik Vlade Andrej Plenković

U godini na izmaku, hrvatski su športaši u raznim disciplinama osvojili na svjetskim i europskim športskim prvenstvima i kupovima 240 medalja, od čega 76 zlatnih, 78 srebrnih i 86 brončanih.

Uz Sandru Perković i Tina Srbića, nagrađeni su i hrvatski vaterpolisti, hrvatske streljačice, veslači Martin i Valent Sinković.

Također su nagrađena tri trenera svjetskih prvaka: izbornik hrvatske vaterpolo reprezentacije Ivica Tucak, trener Sandre Perković Edis Elkašević i trener Tina Srbića Lucijan Krce.

Nagradu za najuspješnije promicatelje Hrvatske u svijetu dobilo je sedam vrhunskih hrvatskih sportaša koji su snimili spot Hrvatske turističke zajednice pod nazivom "Hrvatska - puna života", nogometaši Luka Modrić, Dejan Lovren, Mateo Kovačić, Mario Mandžukić i Ivan Rakitić, tenisač Marin Čilić i košarkaš Dario Šarić,  koji su se  svoga  honorara za snimanje spota odrekli uplativši ga  u humanitarne svrhe.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.