EP: Hrvatske odbojkašice bez šanse protiv Nizozemske u osmini finala

Utorak, 26. rujna 2017. 20:54 Napisao/la  SC
Nizozemska - Hrvatska 3:0
Nizozemska - Hrvatska 3:0

Hrvatske odbojkašice upisale su uvjerljiv poraz u osmini finala i nisu imale prave šanse protiv kvalitetnije Nizozemske. Nizozemska je slavila 3:0 (25:18, 25:8, 25:21).

Nakon odlične igre u porazu s Talijankama (2:3) hrvatske obojkašice ipak nisu imale snage pružiti dostojan otpor favoriziranim Nizozemkama te su poražene bez dobijenoga seta.

Izabranice Igora Lavrinova proigrale su tek u trećem setu kojeg su izgubile s 21:25.

U drugom setu su naše igračice igrale katastrofalno i uzele tek osam poena.

Kod Hrvatske su Katarina Barun-Šušnjar i Samantha Fabris imale po 9 osvojenih poena, dok su Nizozemke predvodile Anne Buijs sa 16 i Loeteke Sloetjoes sa 12 poena.

Hrvatska tako u zadnjih šest EP-a ostaje sa samo jednim probojem u četvrtinale, a taj uspjeh su napravile prije dvije godine kada su u osmini finala pobijedile upravo Nizozemke i nakraju osvojile peto mjesto.

EP, osmina finala: Nizozemska – Hrvatska 3:0 (25:18, 25:8, 25:21).

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.