AMERIKANCI TVRDE Olimpijske igre u Tokiju bit će odgođene

Ponedjeljak, 23. ožujka 2020. 19:58 Napisao/la  SC

Ako Amerikanci kažu da će se Olimpijske igre odgoditi, onda je sve jasno! Olimpijske igre u Tokiju trebale bi početi 24. srpnja

AMERIKANCI TVRDE Olimpijske igre u Tokiju bit će odgođene

Međunarodni olimpijski komitet (MOK) u ponedjeljak je razmatrao odluku o odgodi Olimpijskih igara u Tokiju.

USA Today objavio je izjavu jednog od članova Izvršnog odbora MOK-a, Amerikanci tvrde da će Olimpijske igre biti odgođene.

Pritisak članica MOK-a zadnjih dana stalno je rastao, kanadski i australski olimpijski odbori prvi su službeno najavili da neće slati svoje spotraše u Japan ako Igre počnu 24. srpnja.

Širenjem pandemije koronavirusa broj članica koje najavljuju bojkot Igara svaki dan je sve veći, najjači pritisak počele su vršiti najveće države koje predvodi SAD.

Ako Amerikanci kažu da će se Olimpijske igre odgoditi, onda je sve jasno!

Olimpijske igra u Tokiju trebale bi početi 24. srpnja.

Sportašima iz država zahvaćenih pandemijom koronavirusa idućih mjeseci veći će problem biti zaštita od koronavirusa nego pripreme za Igre.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.