18. EP u boćanju: Leo Brnić novi europski kralj brzinskog izbijanja

Subota, 08. rujna 2012. 20:30 Napisao/la  Valentina Prokić

Za zlato najviše mogu zahvaliti publici koja me je bodrila i pomogla da istrčim preko granica mogućnosti, kaže  Leo Brnić, novi europski prvak iz Jadranova

 

Leo Brnić, 20-godišnji brzinac iz Jadranova, osvojio je zlato u brzinskom izbijanju i na najljepši mogući način zatvorio Europsko prvenstvo u Pazinu. Nakon infarktnog polufinala, neizvjesna završnica ponovila se i u finalu. Nakon pet minuta Leo Brnić i Slovenac Aleš Borčnik imali su jednaki broj pogodaka, Brnić 45/50, Borčnik 45/49.

Pola sata odmora obojici i nove dvije i pol minute nakon koji je Leo Brnić za boću bio uspješniji. Pogodio je 24/26, Aleš Borčnik 23/26.

- Ovo je veliki trenutak za mene. Znao sam da mogu daleko, no trebalo je vidjeti koliko. Kroz cijelo prvenstvo sam se dizao u formi , što sam pokazao i u polufinalu gdje sam imao dva dodatna rastrčavanja. Za zlato najviše mogu zahvaliti  publici koja me je bodrila i pomogla da istrčim preko granica mogućnosti, osobito u dodatnom rastrčavanju gdje bih bez njih pogodio koju boću manje, rekao je najbolji boćar Europe u brzinskom izbijanju Leo Brnić.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.