Vlasnik Čelika tvrdi da je vratio dugove, NK Vitez objavio da Čelik još nije platio odštetu

Četvrtak, 07. studenog 2019. 16:11 Napisao/la  SC
Aydin Olgun
Aydin Olgun

 

Čelik zbog neisplaćenih obaveza prema igračima nije igrao na Grbavici protiv Željezničara, utakmicu je izgubio za zelenim stolom.

U srijedu su čelnici Čelnika objavili priopćenje da je novac uplaćen što znači da će se u subotu igrati utakmica protiv Zvijezde 09.

- Znate da sam u petak podijelio plaće. Da sam znao za problem, to bih uplatio ranije. Momčad je otišla do Grbavice, bio sam u Makedoniji da bih gledao utakmicu, kada su mi rekli da momčad ne izlazi na teren. Moja pogreška, ja sam krivac, ja sam predsjednik. Moja je pogreška to što netko ispod mene radi pogreške, ispričavam se Gradu Zenici, navijačima, svima u bh. savezu. Za sve postoji izlaz. Dva dana sam ovdje i toliko se problema pojavilo. Sad sam sve saznao i vidio, uradit ću što je potrebno. Od danas nemamo dugova, sve je plaćeno i nemamo problema s odigravanjem utakmice. Još jednom igraču ćemo uplatiti 5.000 eura, ispričavam se svima još jednom, ovo nismo trebali doživjeti, kazao je u srijedu vlasnik kluba, turski tajkun Aydin Olgun.

U četvrtak je iz NK-a Vitez stigla drugačija informacija, Čelik su za Vedrana Vrhovca do 12 sati nije Vitezu uplatio odštetu od 15.000 eura.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.