UEFA stala u zaštitu Davora Šukera, europski Superkup 2017. godine igra se u Skopju

Utorak, 30. lipnja 2015. 17:33 Napisao/la  SC

 U slučaju gospodina Šukera, međutim, znamo da ga njemačke vlasti nikada nisu ispitivale, kaže Gianni Infantino, glavni tajnik UEFA


Gianni Infantino, glavni tajnik UEFA, nije mogao izbjeći pitanje u ulozi Davora Šukera u kladioničarskoj aferi Šapina. Uoči sastanka Izvršnog odbora UEFA-e u Pragu Infantino je rekao sljedeće:

- Znate da Uefin ‘task force’ već godinama usko surađuje s istražiteljima iz Bochuma. Na temelju njihovih dokaza pokrenuli smo više postupaka i izrekli značajan broj suspenzija, čak i doživotnih kazni, onima koji su se ogriješili o zakon sudjelovanjem u namještenim utakmicama. U slučaju gospodina Šukera, međutim, znamo da ga njemačke vlasti nikada nisu ispitivale. Pretpostavljam da ste jutros pročitali Šukerovo otvoreno pismo javnosti, odgovorio je Infantino.

Inače, UEFA je odlučila da će Millenium stadion u Cardiffu biti domaćin finalne utakmice Lige prvaka 2017. godine.

Finale Europske lige 2017. godine igrat će se u Friends Areni u Stockholmu, a Europski superkup igrat će se u Skopju.

Iduće godine finale Lige prvaka igrat će se u Milanu, na stadionu San Siro, a finale Europske lige na St. Jakob Parku u Baselu.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.